BulgarianEnglishFrenchRussian

ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В ИЗЛОЖЕНИЕ

zlaten

ДО ПРОИЗВОДИТЕЛИ И ТЪРГОВЦИ НА БЪЛГАРСКИ СТОКИ И УСЛУГИ              

Имаме удоволствието да Ви поканим да се включите в Изложението за български производители „Златен лъв“, което ще се проведе в Зала „Универсиада“ – София  от 5 – 13 юни 2021 година  извънредно и за първи път в  навечерието на лятото.

Пандемията ни попречи да проведем проявата в предварително  оповестения график, но сега с отшумяването и отваряне на обществени прояви, ще бъде организирано като се вземат предвид всички противоепидемични мерки – намаляване на площта на 50%, еднопосочно движение, носене на защитни маски.

Нашият 30 – годишен опит като организатори ни дава увереност в успешното провеждане.

Изложението за български производители започна от 1992 до 2011 г. в НДК, а оттогава  за седемнадесети пореден път гостува в Зала „Универсиада“ – София при активна рекламна кампания и отлични условия. Залата е добре позната на софиянци като изложбен център, безплатен паркинг и обширни площи. За участниците „Универсиада“ е функционална, с възможности за товаро-разтоварни дейности и на 10 мин. от идеалния център.

Каним фирми от цялата страна от различни браншове на леката промишленост – парфюмерия и козметика, хранителни стоки и напитки, текстил и трикотаж, мъжка и дамска конфекция, кожени изделия, бижутерия, стоки за бита и бизнеса. Възможността за директни продажби гарантира традиционно високия интерес към изложението от страна на потребителите и медиите, които активно отразяват събитието и дейността на изложителите.

Все още има места за вашият бранш. Щандовете са 4, 6, 8 кв.м., изградени по типов модел и според вашите изисквания.

Срок за заявки – 20 май 2021 г.

Организатор:

БИЗНЕС ЦЕНТЪР – БЪЛГАРИЯ ЕООД

София,  ул. Вихрен 45А, офис 8, GSM 0887545168, 0882863390,

e-mail: fairsofia@gmail.com, http://www.sofiafair.bg/

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност