Изложение "Златен лъв"

Изложение "златен лъв"

Каним за участие в Националното търговско изложение „Златен лъв“ фирми, които произвеждат и представят българския продукт. Добре дошли са и занаятчиите и художниците. Ежегодно в двете издания – пролет и есен, се включват над 200 участника от цяла България.

За участие в изложенията:

Пускане на видеото

Бизнес център - България

Имаме удоволствието да Ви поканим да се включите в Изложението за български производители „Златен лъв“, което ще се проведе в София  20– 28 април и  15-24 ноември 2024 г.

Нашият 30 – годишен опит като организатори ни дава увереност в очакванията на софиянци и успешното провеждане на събитието.

Изложението за български производители започна още от 1992 и до 2011 г. се провеждаше в НДК, а през последните 12 години – пролет и есен гостува в Зала „Универсиада“ – София. Или по-точно за 18 пореден път и както винаги  при активна рекламна кампания и отлични условия. Залата е добре позната на  посетителите освен със спортните и концертните си прояви и  като изложбен център, с безплатен паркинг и обширни площи. За участниците „Универсиада“ е функционална, с възможности за товаро-разтоварни дейности и на 10 мин. от идеалния център.

Каним фирми от цялата страна от различни браншове на леката промишленост – парфюмерия и козметика, хранителни стоки и напитки, текстил и трикотаж, мъжка и дамска конфекция, кожени изделия, бижутерия, стоки за бита и бизнеса с най-новите им продукти и колекции. Всички, които се нуждаят от среща с масовия потребител и търговци на едро и дребно. Възможността за директни продажби гарантира традиционно високия интерес към изложението от страна на посетителите  и медиите, които активно отразяват събитието и дейността на изложителите.

Все още има места за вашият бранш. Щандовете са 4, 6, 8 кв.м., изградени по типов модел и модулен принцип като се съобразяваме с   вашите изисквания и потребности. Изборът е по реда на заявките.

За по-подробна информация, моля позвънете на 0887545168

   Й. Чавдарова – управител

Изложението "Златен лъв"

Търговското изложение „Златен лъв“ дава възможност на българските фирми за пряк достъп до пазара и реализация на продукцията за кратко време, разширяване на магазинната и дистрибуторска мрежа, нови бизнес партньори, представяне на новите продукти и пряко договаряне.

Галерия Изложение

Галерия - българският продукт

Изложбени щандове

Предлагаме изложбени щандове с различна квадратура и допълнително оборудване по избор на клиента.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност