BulgarianEnglishFrenchRussian

Бизнес център – България

Инициатор и организатор на търговските изложения за български производители  – „Златен лъв“, „Произведено в България“, „Изберете българското“, „Най-доброто от България“ и други.

Кои сме ние?

Бизнес център – България е фирма, регистрирана през 1992 г. като ЕООД с основна дейност – организация на изложения, панаири, базари, семинари, курсове и реклама.

 

Инициатор на редица прояви, повечето с патентни права:

  • Офис`2000 – международно изложение за офис оборудване, което се провежда в периода 1992 – 2000 г.
  • Софийски панаир за стоки за бита и малки предприятия – 1992 г. – с 6 издания
  • Национално търговско изложение „Произведено в България“ – от 1994 г. – 20 издания
  • Изберете българското! – от 1996 г. – 18 издания, и още изложенията СтройЕкспо, Наш дом, Всичко за ученика, Коледен базар.
  • "Златен лъв" - търговско изложение за български производители.

Целият 20-годишен опит и идеи достигат своя връх в най-новото изложение със запазена търговска марка Златен лъв – от 2012 г. – изложение на български производители – пролет и есен.

Голяма част от изложенията са провеждани в големите градове на страната – София, Варна, Бургас, Русе, Плевен и са станали нарицателни за добра българска марка.

Цели. Задачи. Мисия

Цели. Задачи. Мисия

Изложенията на фирмата са насочени предимно към малкия и среден бизнес и помагат на частния сектор в създаване на търговски и бизнесконтакти. Фирмите от браншовете на българската лека промишленост – конфекция, трикотаж, кожени изделия, парфюмерия и козметика, стоки за бита, храни и напитки, бижутерия имат възможност да продават и реализират своята продукция и услуги. 

Фирмата е реализатор и технически съорганизатор на проекти на ЕС и на неправителствени организации, подпомагащи развитието на бизнеса в България.

  • Проект “Участие на малки и средни предприятия в Национално търговско изложение “Произведено в България” по програма ФАР, BG 9105 03/02.
  • Проект “Алтернатива – изложба на стоки и услуги, произведени от инвалиди” – ФАР Лиен
  • JOBS – Програма на ООН за развитие”, “Ден на Европа” – подизпълнител, със съдействието на Министерството на труда и социалната политика.
  • Проект “Дунавски мост за партньорство, трансгранични инициативи и бизнес сътрудничество, BG2002/000-623-04/015
  • Проект „Традиция и мода от двете страни на Дунава“, BG2003/005-631-05

Членства

Бизнес център – България е съучредител на Съюз „Произведено в България”, член на Европейския парламент на предприятията, Българската търговско-промишлена палата и Софийско конгресно бюро.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност