празничен панаир

Великден 24

СОФИЯ  – НДК, 20 – 28 АПРИЛ 2024 г.

ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В

ПАНАИР ЗА ДОМА И СЕМЕЙСТВОТО

 Иде пролет, а с нея  и Празничният панаир за семейството и дома Великден 24.

В НДК, на широко, светло и уютно, ще представим в САЛОН 1 – нови и необходими продукти за обзавеждане,  врати и прозорци, плочки и фаянс,  мебели, ремонт, дребни електроуреди, климатици и озонатори, бяла и черна техника, фото-, аудио и телевизори, а от друга страна в САЛОН 2 –  домакински текстил, килими, художествени изделия, картини, сервизи, чаши и прибори, от които винаги има нужда в един апартамент или къща. Мястото е традиционно за изложения и панаири, близо до хората, в центъра на града! Само за 9 дни посетителите ще могат да направят информиран избор, заявки и покупки!

Времето лети, марките се променят, но удобството и новите технологии са винаги на мода.

Представете вашите нови продукти на големия столичен пазар и намерете нови контакти! Включете се и вие с щанд по избор!

Трети салон – вина и напитки на добри цени! Любими храни, мед, консерви, вино и ракия на добри цени и сериозно присъствие! Специално внимание за цветарски компании, градинско оформление, дървета и храсти ще посрещат посетителите.

НА ПАНАИР КАТО НА ПАНАИР!

Възможността за директни продажби гарантира традиционно високия интерес към панаирите  от страна на потребителите, а разнообразието привлича и медиите, които активно отразяват събитието и дейността на изложителите. Банки, застрахователи и туристически бюра ще допълнят услугите!

Бизнес център – България ЕООД е организатор на редица изложения – „Софийски панаир“, „Произведено в България“ с 22 издания, „Всичко за ученика“, „Офис 2000“, „Строй експо“ и Златен лъв с 18 издания, др. из цялата страна; добре познат с над 30-годишна история. А този панаир е най-новата ни проява, към която прилагаме цялото ноу-хау!

Заявете до 29 февруари вашето  участие в изложението, за да се възползвате от преференциалните цени и възможността за избор на място в залата. Фирмите ще бъдат подредени тематично.

Пожелаваме ви успешна и плодотворна среща със софийските потребител.

 Организатор: БИЗНЕС ЦЕНТЪР – БЪЛГАРИЯ ЕООД

София,  ул. Вихрен 45А, офис 3, GSM 0887545168, 0885033060

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност