12 – 21 април 2019г.

Над 90 фирми се включиха в пролетното издание на Търговско изложение „Златен лъв“ в Зала Универсиада, което се провежда за четиринадесети пореден път до 21 април.

Организаторът – Бизнес център – България е събрал фирми от цялата страна, за да покажат най-новите си модели, продукти и постижения. Във форума участват предимно малки и средни предприятия от леката промишленост. Изложението спомага за тяхната реализация и маркетинг. По-голямата част са производители, които директно предлагат продукцията.

И ако през изминалите години основният интерес предизвикваха облеклата за дами и господа, детските серии, трикотажът и спортните комплекти, които и сега заслужават внимание, на тазгодишното изложение не бива да пропускате многобройните малки фирми от козметичния бранш със собствени разработки и патенти. С грижа за здравето и добрия външен вид, с рецепти от времето на египетските пирамиди и древноримския лекар Гален, 100% натурални съставки и тинктури и хранителни добавки за подобряване на общото здравословно състояние – всичко това можете да открието в Зона на здравето. Многобройни кремове, помади, пробиотици, клеева тинктура, капсули с екстракт от пчелно млечице за укрепване на физическата сила и издръжливост на организма; серуми за лице с ботоксов ефект, билкови балсами с мумийо против проблеми при движението, колагенови шампоани за коса, козметика с екстракти от охлюви и билки, антипаразитни програми и изчистване от тежки метали, крем против псориазис – трудно е да се изброят всички изложени продукти, както и ефекта от прилагането им. Но е сигурно, че всички са с натурални съставки, че са изследвани и разработвани в продължение на години и че голяма част от тях още не са стигнали до аптеките и магазините, защото са уникални и в малки количества.

С меда като храна и лекарство можете да се запознаете подробно още до входа, с аронията като здраве от природата във вид на сок, получила много международни награди, по-навътре, а щандът срещу тях предлага вино от малини и череши с необичаен плодов вкус.

На изложението можете да закупите и продукти със зеолит – минерал от Родопите, мощен антиоксидант и детоксикатор – пудра от зеолит, заздравяващи тежки рани, здравословно барче – суров десерт със зеолит отново с награди за иновации в храните; капсули за вътрешна хигиена, които се разтварят във вода и са подходящи при профилактика и лечение на диабет. Зеолитът е високоефективен имуномодулатор, подпомага функциите на черния дроб и понижава общия холестерол, нормализира минералния обмен в организма. А фирмата – производител е намерила начин да го внася лесно в организма с добър ефект.

При хранителните добавки опитайте Енторосан, разработен от пловдивска фирма – български пробиотик при гастроентерологични заболявания и синбиотик за подпомагане на жлезите с вътрешна секреция.

Националното търговско изложение „Златен лъв“ и тази година дава на потребителите възможност за закупуване на качествената българска стока на достъпна цена; предлага разнообразна гама продукти, подходящи за сезона и пряк достъп до производителя. Част от продуктите се промотират на място и купувачите получават преки демонстрации и консултации на място. За краткия период на изложението производителите реализират директно най-новите продукти, търсят бизнес партньори и разширяват магазинна и дистрибуторска мрежа.

Изложението „Златен лъв“, което се провежда два пъти в годината – пролет и есен, се радва на постоянни и „верни почитатели“. Посетете „Златен лъв“ в Зала Универсиада и станете и вие част от събитието и надяваме се, почитател!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност