15 дни на българските производители

И тази есен Търговско изложение за български производители „Златен лъв“  се провежда в Зала „Универсиада“ – София, организирано от Бизнес център България. От 24 ноември в продължение на 15 дни над 100 фирми отварят щандове, за да се представят пред  софиянци и то в навечерието на Коледа и Нова година.

На панаир като на панаир – презентация на нови продукти и колекции, демонстрации и дегустации, продажби при отлично съотношение между качество и цена, разнообразие от стоки за цялото семейство и дома, микс от традиционен вкус и новости – има какво да се намери.

Във форума участват малки и средни предприятия от цялата страна – производители на детски, дамски и мъжки облекла, трикотаж и бельо, спортни екипи, обувки.

Козметика и парфюмерия по последните модни тенденции и научни изследвания, храни и напитки по традиционни рецепти, сувенири и бижутерия. Стоки за всеки вкус и джоб.

За любителите на статистиката – 60% са производители от леката промишленост, 40% – търговци и дистрибутори. Новите участници – 5% и те се включват в проявата за първи път, т.е. новостите са гарантирани. Участници от 17 града

В Зала 2 е обособен сектор „Художествени занаяти“ с изделия ръчна изработка и произведения на изкуството. Галерия за подаръци за деца и възрастни, за да не ви изненадат празниците и да зарадвате близките си.

За първи път ще гостува и „Аграр пазар“ – за фермерски продукти на 30 ноември, 1 и 2 декември. Храни и напитки директно от мандри, винарни, хлебарници по традиционен български вкус.

Националното Търговско изложение „Златен лъв“ дава на потребителите възможност за закупуване на качествената българска стока на достъпна цена, разнообразна гама продукти, подходящи за сезона и пряк достъп до производителя.

За деловите хора – тук е времето и мястото да потърсят бизнес партньори и доставчици за създаване на нови бизнес отношения, за  разширяване на магазинна и дистрибуторска мрежа без да обикалят цялата страна.

Изложението „Златен лъв“ е сезонно и  се провежда два пъти в годината – пролет и есен. Само   на него може да се намерят част от стоките и марките и то на приемливи цени, така че  големият  посетителски поток е обясним и желан.

Бизнес център – България ЕООД е организатор на изложения и събития с 25-годишна история и повече от 350 прояви. Инициатор и дългогодишен поддръжник на Националното търговско изложение „Произведено в България“, Панаира на производителите „Изберете българското“ и изложението „Най-доброто от България“ – в София и страната – всичките под мотото

„Подкрепете българското!“

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност